Stage ervaring

Stage ervaring

Category : Stage

Ik ben Sharon Vlugt en ik doe de opleiding paardenhouderij niveau 4 op het clusius college in Alkmaar en ik heb mijn fokkerijstage gelopen bij stal van de Valkenhof.

 

Tijdens mijn stage hier heb ik veel geleerd, zo heb ik geleerd hoe om te gaan met hengsten want hier had ik zelf weinig ervaring mee, ook heb ik meer geleerd over de fokkerij en hoe lijnenteelt werkt het was voor mij erg leerzaam om te horen waarom William bepaalde keuzes maakt.

 

Ook heb ik meegeholpen met de voorbereidingen van de stamboek opnamen en tijdens de stamboek opnamen zelf heb ik ook geholpen, ik heb geholpen bij de hoefsmid en heb de hengsten wekelijks beweging gegeven.

 

Natuurlijk heb ik ook dagelijks gevoerd, gemest, de pony’s verzorgt en waar nodig geholpen bij de geiten en schapen.

 

Ik heb het hier erg leuk gehad en veel geleerd.


error: Content is protected !!