Stage Ervaring

Stage Ervaring

Category : Stage

Ik ben Ginger Lolkes de Beer en doe de opleiding dierverzorging niveau 3 op het wellantcollege Aalsmeer.

Ik heb een blok stage gelopen van 10 weken. In deze 10 weken heb ik enorm veel geleerd over hoe het gaat bij een fok stal en met de keuringen.

Tijdens mijn stage heb ik veel met de hengsten gewerkt met de oude en de jonge, we moesten ze trainen voor de keuring waar ze naar toe gingen. Ik ben ook een keer mee geweest naar een keuring in Lunteren.

Naast de hengsten moesten natuurlijk ook de dagelijkse werkzaamheden gedaan worden zoals het mesten, voeren, borstelen en terrein netjes houden. Ik werkte niet alleen met de pony’s maar ook met de andere dieren die ze daar hebben.

Mijn stage periode heb ik het erg naar me zin gehad en heb ik een leuke tijd gehad met de dieren en collega’s waar mee ik heb gewerkt.


error: Content is protected !!